Om os

Ideen om Vebu Foods startede i køkkenet, med en kærlighed til madlavning og en frustration over eksisterende plantebaserede produkter, specielt bøffer. Med så mange forskellige mærker, der forsøger at efterligne kød, tog vi et skridt tilbage og spurgte, "hvad nu hvis plantebaserede burgere smagte og lignede grøntsager i stedet?" Vebu Foods tog en familieopskrift som udelukkende bruger naturlige ingredienser og kom på noget helt anderledes end der ellers ses på markedet.

Mission

Vi mener, at grøntsager smager godt i sig selv; de har bare brug for de rigtige krydderier, opskrifter og kærlighed. Derfor består alle vores opskrifter af rene og naturlige ingredienser. Vi er dedikeret til at bringe farverige og smagfulde hele grøntsager til din tallerken. Så uanset om du lever fuldstændig vegansk, spiser plantebaseret nogle gange eller spiser kød regelmæssigt, kan du stadig nyde Vebu-produkter.

Naturlige
ingredienser

Ingen kunstige ingredienser eller tilsætningsstoffer! Kun hele grøntsager i hver bid. Du kan endda se grøntsagsstykker i alle vores produkter.

Tilberedt med kærlighed

Inspireret af en familieopskrift hvor vi tilbereder vores grøntsager lokalt i Danmark. Du kan bage, stege eller bruge vores produker lige som du lyster.

Nyd
smagen

Der er intet kedeligt ved vores produkter. Hver variant har sin egen unikke kombination af krydderier der slår smagen ud af parken.

Vision

I dag har mange af os forskellige madpræferencer. Fra hvilke grøntsager og smage vi foretrækker, til hvor meget kød vi indtager og hvor ofte. Ofte har vores venner, familie og kolleger en anden smag end os - og det er helt okay. På trods af disse forskelle er der en fremtid hvor alle kan sætte sig sammen og nyde et sundt og smagfuldt måltid i godt selskab.

Top