Om Vebu veganske burgerbar

Vebu er en vegansk burgerbar i Aarhus, der arbejder hårdt på at bringe fokus tilbage til det, der gør plantebaserede burgere fantastiske - grøntsagerne! Vi gemmer os ikke bag smarte kød-inspirerede navne eller lader som om at være noget vi ikke er. Vores veganske burgere smager fantastisk, fordi vi bringer deres egen smag frem ved hjælp af naturlige krydderier. Vi producerer det hele her i Aarhus ved at bruge friske grøntsager til at bringe dig byens (nok) bedste burgere!

Bare endnu en burger?
Helt sikkert ikke!.

HJEMMELAGET LOKALT I AARHUS

MED FRISKE, FARVERIGE INGREDIENSER

ALTID GRILLET MED KÆRLIGHED

Hvordan det hele startede

For mange, mange år siden, i et land langt herfra…. Vent, nej faktisk ikke SÅ langt herfra. Det hele startede nemlig i Kroatien! Vi bemærkede, at det var svært at finde velsmagende og sund vegansk mad, men i stedet for at græde os selv i søvn over det hver nat, besluttede vi os for at gøre noget ved det! I samarbejde med lokale leverandører, begyndte vi at udvikle vores egne, veganske opskrifter.

Vi udviklede 3 veganske burgere, baseret på farverige grøntsager! Herefter gav vi dem et nordisk twist og bragte dem til Aarhus. Vi fokuserer 100% på grøntsagerne og naturlige krydderier. Ingen hokus-pokus ingredienser, ingen umulige at udtale tilsætningsstoffer og absolut ingen animalske produkter!

Vores menu

ADVARSEL. Følgende beskrivelse vil med stor sandsynlighed medføre en forhøjet mængde mundvand og få dig til at savle. Vores menukort byder på et udvalg af 3 forskellige veganske burgere: Grøn, Rød og Brun Burger.

Har du kartoffel crawings? Så prøv vores Kickass Fries.. Kan du lide det cremet? Tilføj en skive vegansk ost eller en af vores hjemmelavede dips!

TJEK VORES MENU

Her finder du Vebu veganske burger

Hvor finder man Vebu veganske burgere
Du finder os på Vesterbrogade 20A, Aarhus C.

HVOR FINDER MAN OS

Læs om alt vegansk

Når vi ikke vender burgere, skriver vi om burgere. Jep! Næst efter spatelen er pennen vores andet yndlingsværktøj. Og vi kan godt lide at bruge det til at skrive om velsmagende veganske opskrifter, varme veganske emner og burgerrelaterede... ting! Veganske burgere og opskrifter. You name it, vi har det.

BESØG VORES BLOG

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Top crossmenu